Voor al uw Feesten en Partijen!

ALGEMENE VOORWAARDEN

Wij van frietwagennijmegen leveren graag de perfecte mobiele catering voor U tegen een betaalbaar tarief. Tijd en Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Om dit zo goed mogelijk te realiseren hebben wij een aantal voorwaarden opgesteld:

 
Het is voor ons van belang dat wij direct aan de slag kunnen als wij op de locatie komen.
Houdt U hier rekening mee, dat de plaats waar de frietwagen moet komen te staan ook daadwerkelijk te bereiken is, zonder dat er eerst fietsen en auto`s etc. verplaats moeten worden. Als de locatie die U in gedachten had om de frietwagen te plaatsen, na inzicht van de chauffeur niet te bereiken is, wordt in overleg een andere locatie uitgezocht.
* Indien wij door overmacht redenen niet op het afgesproken tijdstip aanwezig kunnen zijn, kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden voor de eventuele geleden  schade.
* Onze frietwagens werken op gas, een 230V stroom voorziening is echter wel noodzakelijk voor de werking van gasklep, afzuiging, verlichting, koeling, etc.
* In onze prijsstelling gaan wij er vanuit dat er terplekken stroom tot onze beschikking is, eventueel kunnen wij tegen een meer prijs een aggregaat mee nemen.
* Wanneer er vernielingen worden aangericht, hebben wij altijd het recht om voortijdig de frietwagen te sluiten. Voor de schade en vernieling ed. kunnen wij U aansprakelijk stellen.
* Na afloop wordt ( indien niet anders is afgesproken) contant betaald 
* Als er afgesproken is dat er per bank betaald mag worden ,moet de factuur uiterlijk binnen 8 dagen na factuur datum voldaan zijn .
*Bij betalingen later als 14 dagen na factuurdatum kunnen rente en aanmaningskosten in rekening gebracht worden
* Indien niet anders is afgesproken gelden de tarieven en voorwaarde zoals deze  zijn vermeld.
* Als er onverhoopt toch klachten zijn, kunnen deze gemeld worden bij Frietwagen Nijmegen op
info@frietwagennijmegen.nl

VERHUUR:
* De huurder is ten alle tijden aansprakelijk voor de schade die aangericht wordt aan de gehuurde matrialen en / of frietwagens.
*Gehuurde materialen en /of frietwagens/koelwagens zonder personeel dienen schoon bij ons terug te komen, anders brengen wij achteraf te bepalen schoonmaak kosten in rekening.
* Schade aan derde komen ten aller tijden voor rekening van de huurder.

Telefoonnummer: 0644035879

Of via de mail: info@frietwagennijmegen.nl

E-mailen
Bellen